Op zoek naar dierenopvang zaandam?

dierenopvang zaandam
Stichting Dierenvangnet.
Stichting DierenVangnet voorheen Stichting Dieren Onder Dak is een dierenopvang en bemiddelingsorganisatie voor thuisloze of tijdelijk thuisloze dieren. Wij zorgen voor opvang in huiselijke omgeving pleegadressen van huisdieren in de breedste zin van het woord. Bijna alle dieren worden ons aangeboden als crisisdier en zijn heel jonge, verwaarloosde, getraumatiseerde en/of oudere afstands dieren.
prince2 foundation
Home Zaanse Stichting Dierenzorg.
Onze katten en honden. Dier in nood. Pension, Dagopvang, Trimsalon. Over pension en opvang. Tarieven Pension opvang. Beleidsplan Zaanse Stichting Dierenzorg. Wij zijn bereikbaar via 1 telefoonnummer.: Kerst voor Chita en Minoes. Ontwerp door Cornelis Digitaal Hosting beschikbaar gesteld door Byte.
dart shop
Plantenasiel. Hoe werkt het?
Het geld komt ten goede aan het asiel, de planten en mezelf. Je bent van harte welkom om tijdens de openingstijden van de Leeuw binnen te lopen maar het is niet mogelijk om planten op die manier te adopteren. Ben je op zoek naar een specifieke of bijzondere kamerplant?
tweedehands laboratoriumapparatuur
Ontvlooien van een hond of kat video tutorial Huisdieren video tutorials.
Het dier is nu voor 3 tot 4 weken goed beschermd. Vlooien of teken die zich toch op het dier bevinden sterven dan direct. Dit kunt u natuurlijk ook door een dierenarts laten doen. De dierenarts heeft ook meer middelen.
makro
Untitled Document.
ALAS Animal Live Aid Service, Nederland. Vesta is een sociaal aanhankelijk herderdametje! ALAS Animal Live Aid Service, Nederland. Rene een sociale jonge reu! ALAS Animal Live Aid Service, Nederland. Mufasa is een vriendelijke jonge boy! ALAS Animal Live Aid Service, Nederland.
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
9 jaar of ouder. Asieldier In t zonnetje. Alle dieren verdienen een nieuw thuis, sommige kunnen daar wel wat extra hulp bij gebruiken. De dierenasielen zetten wekelijks een paar dieren in de spotlight. Maak kennis met onze asieldieren in t zonnetje!
Home Stichting Zwerfdier.
Naast de opvang van zwerfkatten worden er als er opnameruimte beschikbaar is ook zogenaamde afstandskatten opgenomen. Verder registreren wij vermiste en gevonden huisdieren met de bedoeling het dier en de eigenaar te herenigen. Stichting Zwerfdier beschikt over een modern kattenpension, pension Felis.
Dierenasiel Zaandam FKG architecten aan de zaan.
Home Projecten Dierenasiel Zaandam. In opdracht van Stichting Dierenzorg Zaanstreek hebben wij de gedeeltelijke sloop, verbouw en nieuwbouw van o.a. een honden en kattenpension, honden en kattenasiel, ziekenboeg, crèche en quarantaineruimte gerealiseerd. Stichting Dierenzorg Zaanstreek. Van der Gragt. Peters Van Leeuwen. Het dierenasiel in Zaandam heeft een grote renovatie ondergaan.

Contacteer ons