Op zoek naar dierenopvang drachten?

dierenopvang drachten
Honden Asieldieren Dierenasiel de Swinge Dierenbescherming.nl.
Het kan echter voorkomen dat niet alle plaatsbare dieren vermeld staan, of dat er dieren als beschikbaar op de website staan die al gereserveerd zijn. We vragen hiervoor je begrip. Kijk voor honden uit andere opvangcentra op Ikzoekbaas.nl. Wat wij doen. Doe een gift. Dierenasiel de Swinge. 9205 ES Drachten.
adverteren op google
Nomadenhof Zwerfdierenopvang Home.
De Nomadenhof vangt honden en katten op en probeert de dieren een zo goed mogelijk verblijf te bieden. Hier is, naast onze passie en inzet, veel geld voor nodig. Wilt u ons steunen middels een donatie? Klik dan op onderstaande knop.:
prince2 foundation
Stichting Kat in Nood, de katten opvang van Drachten e.o. Stichting Kat in Nood.
Voor dit bedrag krijgt u twee keer per jaar het Zwervertje thuisgestuurd. Met dit in. Stichting Kat in Nood is één van de weinige opvangen in Nederland die opvang biedt aan moeilijk tot niet-plaatsbare katten afkomstig uit andere asielen en van particulieren.
china
Projecten Goede doelen Acties Rotaryclub Drachten de Wouden.
Rotaryclub Drachten de Wouden heeft met het organiseren van haar jaarlijkse Pramenregatta het hoge bedrag bijeengebracht. Voorzitter van Rotaryclub Drachten de Wouden Stefan van den Berg, overhandigde onder grote belangstelling de bijbehorende plaquette aan Herman Roling, voorzitter van Dierenasiel De Swinge.
dart shop
Home Dierenpension Drachten.
Landlijke Organisatie Beroepsopleidingen Agrarische Sectoren. Dierenpension Drachten is door SBB opgenomen in een landelijk register van erkende opleidingsbedrijven en als zodanig erkend en bevoegd om op te treden als opleidingsbedrijf en daarmee bevoegd om beroepspraktijkvorming te verzorgen. Neem contact op.
lto3 vergoeding
Konijnen en hamsters konijnenasielen Nederland.
Adres: Melmerweg 7a, 8363AX Kampen. Naam asiel/opvang: Flappus dierenopvang. Wat vangen ze op: konijnen, knaagdieren, vogels, honden, katten, reptielen, amfibiën, vissen, pluimvee, geiten. Adres: Gein 29, 8032 BB Zwolle. Tel: 038 260 06 60 / 06 111 318 48 tijdens kantooruren.
Dierenasiel Drachten.
U bent hier. Hier vind je een dierenasiel in Drachten. Klik op een dierenasiel voor meer informatie. Dierenasiels in Drachten. Dierenasiels in regio Drachten. voor Huisdieren Friesland. Dier onder Dak. Volg ons op Facebook! Steun ons met een kleine donatie.
gevonden dieren melden.
Honden, katten, konijnen en knaagdieren worden naar Dierenasiel de Swinge in Drachten gebracht. Deze dieren worden op de website en Facebook van het dierenasiel getoond. Het dierenasiel houdt een dier twee weken in quarantaine, zodat de rechtmatige eigenaar de tijd heeft het dier te traceren in het dierenasiel.

Contacteer ons