Meer resultaten voor dierenopvang zeist

dierenopvang zeist
Home Dierenpension Beukers.
Voor ons en de hond heeft dit namelijk geen meerwaarde want even komen bezichtigen met het eigen baasje erbij is was anders dan werkelijk komen logeren. Met de bezichtiging bij onze logeer gasten moet uw hond dan in de auto of in onze ontvangstruimte blijven.
dart ring
Zwerfkat melden Zwerfkatten Nederland.
van Leeuwenstraat 15 4001 XE Tiel info@dierenhulp.com Tel: 0344 627071. Odijkerweg 44, 3709 JH, Zeist, Nederland. Jasmijn Odijkerweg 44 3709 JH Zeist stichtingjasmijn@planet.nl Tel: 030-6974307. Evertsenlaan 86, 4530 AJ, Terneuzen, Nederland. Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen Evertsenlaan 86 4530 AJ Terneuzen dierenasielterneuzen@versatel.nl Tel: 0115-613841.
hondenpenning goedkoop
Dierenasiel Dierentehuis Zeist en omgeving Digitale Sociale Kaart Nederland.
Klik hier voor de organisatie en contactgegevens van.: Dierentehuis Zeist en omgeving. Aangeboden dienst of activiteit.: Dierenasiel Zeist tracht met behulp van enkele vaste krachten en enthousiaste vrijwilligers de asieldieren optimaal te verzorgen en voor hen een nieuw en liefdevol tehuis te vinden.
watertank
Stichting Dierentehuis Zeist en omgeving.
Meld je vermiste dier ook direct aan bij Amivedi Stichting voor vermiste en gevonden huisdieren. Stichting Dierentehuis Zeist is erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling ANBI. Dit betekent dat het fonds is vrijgesteld van schenkbelasting en erfbelasting en dat je giften aftrekbaar zijn.
korte kapsels
Dierenasiel Zeist.
U bent hier. Hier vind je een dierenasiel in Zeist. Klik op een dierenasiel voor meer informatie. Dierenasiels in regio Zeist. Dierentehuis Amersfoort" B.V. Dierenasiel de Hazenberg. Van de Singelspoor. Volg ons op Facebook! Steun ons met een kleine donatie.
Alimentatie-onderzoek
Ezels en muildieren al jaren trouwe klant Vera van Koten, Ezelsociëteit Zeist Ervaringen diergeneeskunde.nl.
Vera van Koten, Ezelsociëteit Zeist. Vera van Koten is samen met Harry Dekkers oprichter van de Ezelsociëteit te Zeist. Stichting de Ezelsociëteit is er voor ezels die op straat zijn komen te staan door ziekte, verhuizing of geldgebrek van hun eigenaar, maar ook voor verwaarloosde of mishandelde ezels die door De Dierenbescherming of de Dierenpolitie in beslag zijn genomen.
Dierentehuis Zeist Startpagina Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Informatie en advertenties. Bekijk meer van Dierentehuis Zeist op Facebook.
Vogelasiels Vogelbescherming.nl.
Bel ons op 030-693 77 00 of neem online contact met ons op. Kom naar onze winkel in Zeist. Veelgestelde vragen over vogels. Heeft u een vraag? Neem contact met ons op. Kennis over vogels. Cursus Vogels in Nederland. Speciaal voor leden. Beleef de Lente. Beleef de Lente in de Klas. In mijn tuin. Kom zelf in actie. Tuin, erf huis. Kijkers voor Kijkers. Wat wij doen. Op het platteland. In de stad. In de buurt. Zoek in uw buurt. Vogels en de wet. Wet en regelgeving. Kom zelf in actie. Adres en route. Over Beleef de Lente. Lijst van Vogelopvangcentra die voldoen aan het kwaliteitsprotocol van het ministerie van EZ en een ontheffing hebben. Bron: www.rvo.nl 31-3-2014. Stichting Fûgelpits Lauwersmar. De Faert 1. Oude adorperweg 8. 050-5718579 of 06-31501088. Ooievaarsbuitenstation De Lokkerij Reestdal. Stichting Dierensteunpunt Oost-Twente. Lonnekerbrugstraat 114 A. Stichting Vogel en Egelasiel Kampen. Dierenambulance Nijmegen e.o. Ooievaarsstation Ons Genoegen. Alleen roofvogels en uilen. Stichting Opvang Noach. Stichting Al" wat leeft onder de Regenboog." Eck en Wiel. Stichting Vogelopvang Utrecht. Stichting Mens, Dier en Natuur." Tijdelijk gesloten: alternatieven. De Koog Texel. Vogel en Dierenopvang in Westfriesland.

Contacteer ons