Zoeken naar dierenopvang overijssel

dierenopvang overijssel
Dierenasiel Zwolle. Dierenasiel Zwolle.
Door het grote kattenoverschot in Nederland, en dus ook in Zwolle en Gemeenten Wijhe-Olst-Raalte en Ommen wordt het grootste gedeelte van de katten als gevonden dier binnen gebracht op het asiel. Vooral in de zomer periode komen er hele nesten met kittens binnen.
andy capp gokkast
Homepage DOCOldenzaal.
De Stichting Dierenopvangcentrum Oldenzaal verzorgt sinds 1979 jaarlijks honderden zwerf en afstandsdieren en biedt honden en katten een nieuwe kans door opvang, medische verzorging en herplaatsing. De organisatie werkt onder meer samen met de gemeente Oldenzaal, Dierenziekenhuis Oldenzaal, Dierenbescherming, Dierenambulance Twente en onderwijsinstellingen in de regio.
messing greepjes
Home Dierenasiel Brammelo. Home Dierenasiel Brammelo.
Onze hondenschool biedt drie verschillende cursussen in groepsverband; een puppycursus voor natuurlijk puppys, daaropvolgend de A-cursus waarbij de hond de basiscommandos al kent en daarna is er een B-cursus voor de echte gevorderden! Ook bieden we een privétraining aan waarbij, bij ons op het veld of bij u in huis, één op één getraind wordt.
nlp
Honden en katten opvang de Crull Home.
Tevens zijn wij een erkend stagebedrijf en komen er jaarlijks tientallen stagiaires van verschillende scholen om bij ons een stage te doorlopen. Wij doen ons uiterste best om voor de dieren zo snel mogelijk een goed een passend huisje te vinden.
wikkelfolie
Dierenasiels en adoptiehonden per provincie Doggo.nl.
Delft Stichting Dobermann Rescue Nederland. Alphen a/d Rijn Dierenopvang Alphen a/d Rijn. Alphen aan den Rijn Stichting Remi Moldova. Boskoop Dierenopvang Boskoop. Brecht Het Dierenhuisje. Delft Caya Come As You Are. Den Bommel Yvette's' Engelse Bullenhuisje. Den Haag Haags Dierencentrum.
Dierenopvangcentrum t Noordbroek Dierenbescherming.nl.
Met liefde stellen wij u voor aan fantastische Rames, een meer dan práchtige Hollandse herder x. Het is tijd u opnieuw voor te stellen aan Wodan, een uit de kluiten gewassen kruising husky/. We stellen u voor aan Diablo, een prachtige kerel van 5 jaar jong, waar afstand van werd gedaan.
Dierenpension de Driehoek Dierenpension De Driehoek.
Om een goede verzorging te garanderen, zijn wij in het bezit van het diploma KK1 Kynologische Kennis en het diploma van het nieuwe besluit Houders van Dieren Hond en Kat, dat sinds juli 2014 van kracht is. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf.
Welkom by Dierenopvang Koningen DIERENOPVANG KONINGEN.
Een hondenvoer van uitstekende kwaliteit die via Dierenopvang Koningen verkocht wordt. Natuurlijke hondenvoeding voor een acceptabele prijs! Maak uw hond blij met een zak WOOF4all en steun naast de mooie doelstellingen van onze opvang eveneens het algemene welzijn van dieren door de support aan Stray Animal Foundation Platform.

Contacteer ons