Resultaten voor dierenopvang alkmaar

dierenopvang alkmaar
Dierentehuis Alkmaar Prikbord Voeten in Beweging sinds 2002.
Zoals sommige van jullie wellicht weten, werk ik als vrijwilliger in het Dierentehuis Alkmaar. In het asiel kunnen ze van alles prima gebruiken, zoals afgedankte handdoeken, tennisballen of elke andere soort bal, kattenspeelgoed, dierenvoer, fleecedekens of andere dekens, maar ze nemen ook oude printer cartridges toners in voor de Stichting AAP.
kapper
Burgers Dierenhotel Egmond.
Dankzij de inzet van de dierenverzorgers is Burgers Dierenhotel een begrip geworden in Noord-Holland en heeft het dierenhotel al vele dieren een mooie vakantie bezorgd. Burgers Dierenhotel Egmond is landelijk gelegen op een ruime locatie aan de Hoeverweg 27 in Egmond aan den Hoef. De Hoeverweg is de hoofdweg tussen Alkmaar en Egmond.
scrum training
Dierentehuis Alkmaar Dierenbescherming.nl.
Dierentehuis Alkmaar verzorgt de opvang en herplaatsing van honden en katten. Op zoek naar een nieuwe huisgenoot? Steun ons dierenasiel! Ben je op zoek naar een nieuwe huisgenoot? Maak hier alvast kennis met de dieren in onze opvang. Denk je een match te hebben gevonden?
labelwriter 450 dymo
Home Stichting Zwerfdier.
Het kattenasiel van Stichting Zwerfdier is opgericht in 1980 en is erkend door de Dierenbescherming Nederland. Voorrang voor katten uit de regio Alkmaar. In de loop van de jaren zijn wij ons gaan specialiseren in het opnemen en herplaatsen van moeilijk plaatsbare of de zogenaamde probleemkatten.
kaarten versturen via post
Stichting Zwerfdier Stichting Dierenlot met eigen dierenambulances.
JA, ik help dieren in nood en word donateur. Stichting Zwerfdier houdt zich bezig met het opvangen en verzorgen van zwerfkatten in de regio Alkmaar. Ze proberen de door hen opgevangen katten geschikt te maken voor herplaatsing en voor de dieren een permanent onderdak bij kattenliefhebbers te vinden.
Katten Asieldieren Dierentehuis Alkmaar Dierenbescherming.nl.
Asieldieren Dierentehuis Alkmaar. Bekijk hier de dieren in Dierentehuis Alkmaar e.o. Denk je een match te hebben gevonden? Kom dan kennis maken met jouw potentiƫle huisgenoot. Neem contact op via telefoonnummer 088-8113690 ma: 1300-1600: en wo t/m za: 1300-1600.: Konijnen knagers 0.
Stichting Dierenbemiddeling Europa.
Het helpen van kansarme dieren in Europa en soms ook er buiten door bijvoorbeeld: voerdonaties; het bemiddelen van dieren, zodat ze hier in Nederland of Belgiƫ een baasje vinden; ondersteunen van diversen projecten ter verbetering van de leefomstandigheden van dieren; enzovoort.
In2cats kattenhotel cattery.
Al bij de 1e kennismaking met Miranda en bij de aanblik van haar originele lees meer. Fleur Rooks Alkmaar. Onze Fietje, een poesje van 9 maanden oud, heeft een hele fijne tijd gehad lees meer. Diny en Jaap Faber Heerhugowaard.

Contacteer ons