Resultaten voor asiel

asiel
asiel Vluchtelingenwerk Vlaanderen.
Materiaal en publicaties. Mensen op de vlucht voor oorlog, geweld en vervolging worden niet altijd beschermd in hun eigen land. Ze kunnen dan bescherming, alias asiel aanvragen in een ander land. Er is momenteel geen inhoud met deze term geclassificeerd.
gps tracker kat
Het asiel Anderlecht: Help Animals.
Het asiel Anderlecht. Help Animals Het asiel Anderlecht. Neem contact met ons. Het asiel Anderlecht. Rue Bollinckx, 203 1070 Bruxelles 10h00 17h00 du lundi au samedi. Behalve op zon en feestdagen. 32 2 523 44 16 info@helpanimals.be. Het asiel Braine-le-Château.
zaandam
Erkende asielen Departement Omgeving. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
051 74 89 81. 0487 10 07 88. Dierenasiel Ieper Vzw. 057 21 91 00. 0473 61 11 61. Honden, katten, fretten. 0498 54 71 00. Dierenasiel De Grensstreek. 056 42 38 40. Huisdierenopvang Zonnebeke Vzw. 057 46 78 79.
Rotterdam
Het Asiel, Migratie en Integratiefonds AMIF POD Maatschappelijke Integratie.
Het Asiel, Migratie en Integratiefonds AMIF. Het AMIF is een fonds dat de Europese Unie heeft ingesteld om een efficiënter beheer van de migratiestromen te verwezenlijken. Daarnaast wil het fonds ook het gemeenschappelijk beleid over asiel, subsidiaire bescherming en tijdelijke bescherming, net als het gemeenschappelijk immigratiebeleid versterken.
loodgieter doetinchem
Niet-erkend asiel gesloten in Wilsele Leuvenactueel.
Het team dierenwelzijn van de Leuvense politie voerde eind januari samen met een dierenarts en inspecteur van de Vlaamse Overheid controle uit in een niet-erkend asiel in Wilsele. Dit naar aanleiding van een melding van dierenverwaarlozing bij de Vlaamse overheid.
Rotterdam
Migratie en asiel Groen.
Tegenstanders van migratie tekenen graag het karikatuur dat onze grenzen wagenwijd openstaan. Niets is echter minder waar: er gelden strenge regels voor migratie en asiel. Wat wel klopt, is dat we niet iedereen kunnen opvangen. Groen stelt dan ook heldere en menselijke regels voor.
slotenmaker ridderkerk
Stichting Dierenasiels en Internet.
Taxi Velp
Asiel in België Fedasil.
De verzoekers zijn niet verplicht om in de hen toegewezen opvangstructuur te verblijven, ook al doet het merendeel van hen dit wel. De opvang wordt georganiseerd in een open opvangstructuur, beheerd door Fedasil of een van zijn partners. Asiel in België.
rijschool harmelen

Contacteer ons