Zoeken naar asiel

asiel
Honden Dierenasiel Genk.
Jiro hoopt nu. Senior Bobke kwam in het asiel terecht doordat zijn baasje naar een rusthuis moest. Als senior het asiel binnenkomen is nooit leuk. Hij heeft zijn hele leven mogen genieten van een plekje waar hij de koning te rijk was.
schilder almelo
Home Dierenasiel Gent dierenopvang dierenbescherming. KMG Gent vzw.
dankbare dieren doordat wij hen nog beter kunnen opvangen en verzorgen. naambekendheid: in onze brochure, op onze facebookpagina en op onze wall of fame in het nieuwe asiel vermelden we uitdrukkelijk je naam en/of logo met vermelding van het geschonken artikel.
krabpaal kat
Dierenasiel Unco Jerry Kempen v.z.w. Dierenasiel Unco-Jerry Kempen v.z.w.
Gelukkig kunnen wij rekenen op de steun van onze vrijwilligers, opvanggezinnen, een aantal dierenartsen en sympathisanten. Desondanks alle steun is de voedings en onderhoudskost voor ons asiel zeer hoog en met momenten bijna onbetaalbaar. Ook de uitbouw van ons asiel blijft continu in ontwikkeling.
woerden
Honden.
Meet Your Match. Afscheid van een dier. Dieren in het asiel. Elk jaar vangen we vele honderden honden op in ons asiel. We trachten bij de plaatsing van de honden steeds een goede match te maken tussen hond en adoptant.
vlaardingen
dieren in het asiel.
Voor extra informatie omtrent de dieren die zich in ons asiel bevinden neemt u best rechtstreeks telefonisch contact met het asiel 057/21.91.00 tussen 14 u en 16u30 niet op zondagen en feestdagen. Bijkomende info kan eventueel ook bekomen worden via een mailtje aan onze adoptieverantwoordelijke: adoptie@dierenasielieper.be.
ind visum
Honden Veeweyde-Turnhout.
teef / steriel. teef / steriel. Reu / steriel. teef / steriel. teef / steriel. Reu / steriel. mix golden retriever. teef / steriel. Reu / steriel. Reu / steriel. mix hollandse herder/stafford. teef / steriel. mix amerikaanse bulldog/berner sennen.
utrecht
Dierenasiel Genk.
Niet alle dieren zijn terug te vinden op de site, indien u interesse heeft in het adopteren van een hond, komt u best eens kijken in het asiel zelf. Katten Hier vindt u een overzicht van de katten die u kunt vinden in ons asiel.
zaandam
Het Asiel.
Mens, dier en zorg! De opvang, verzorging en herplaatsing van dieren met zorg voor mens en dier. Maandag: op afspraak namiddag 13u-16u. Dinsdag: gesloten enkel bereikbaar via email. Woensdag: 13u00 17u00 voormiddag dierenarts op afspraak. Donderdag: op afspraak voormiddag 9u-11u30.
Rotterdam

Contacteer ons