Resultaten voor kittens asiel

kittens asiel
weer katten en kittens Dierenasiel Genk.
Als ze geboren worden dan zullen de asielen en andere opvangcentra erg vroeg geconfronteerd worden met kittens. De kattinnen kunnen dan in dit jaar tot 3 keer een nestje krijgen ongezond en teveel kittens! Feit: teveel kittens en te weinig opvang.
mabo-lifting.be
Dierenasiel Canina VZW Over ons.
Jaarlijks komen er zon 100 a 150 volwassen katten in ons asiel terecht. Daarbij komen ieder jaar dan ook nog zon 200 kittens. Er zijn een flink aantal gastgezinnen die de kittens in huis opvangen die zich dag en nacht inzetten voor de verzorging van de vaak zieke en zwakke kittens.
seo keywords
Poezencentrale Mol.
22 januari: Deze 2 kittens zijn heeel blij dat ze lekker warm binnen mogen zijn bij hun gastgezin, je zien zo aan hun snoetjes dat ze ervan genieten. Toen het vorige week zo hard stormde, had eentje zich kort laten zien bij de meldster maar de volgende dag stonden ze met twee aan de deur. Dankjewel Kelly Theunis voor de mooie donatie! 11 januari: Kelly had veel leuke spulletjes bij en dit werd meteen aan een grondige test onderworpen door onze opvangertjes. Onze katjes zijn er zich meteen vollenbak mee gaan amuseren en ook de iets grotere katjes zagen er de pret van in. Pizza en Pastadag zondag 11 februari! Dit jaar is onze eetdag iets anders! Met heerlijke nieuwe pasta's' en zelfgemaakte pizza's' in een echte pizzaoven ter plaatse gebakken! Kom smullen van onze overheerlijke pasta's' en pizza's' en help zo de vele zwerfkatjes in nood! Kim Geuens, je ben een topper! 7 december: Kerstmis is al voorbij maar voor onze katjes kon dit jaar niet beter beginnen. Ons asiel wordt niet gesubsidieerd dus we moeten alle rekeningen zien betaald te krijgen met adoptiebijdragen amper 30% van onze kosten wordt hiermee gedekt, onze events en donaties.
https://goodvpnservice.com/reviews/ipvanish/
Kittens Het Blauwe Kruis de Kust.
Kittens in het asiel. Stilaan loopt het kittensseizoen op zijn einde. Niet minder dan 200 kittens werden ook dit jaar weer opgevangen door liefdevolle pleeggezinnen. De meesten vonden een thuis, maar weer waren sommige katjes te zwak, te ziek of te klein om te kunnen overleven.
De Snorhaar Adopties De Snorhaar.
Een asiel is verplicht om alle kittens te steriliseren/castreren, te chippen en te registreren. Wij deden dit echter al langer en blijven dus gewoon verder doen zoals we bezig waren: ons inzetten voor de zwerfkatten en kittens en de achtergelaten en gedumpte katten en kittens.
Noodasiel Lommel.
Oudere katten moeten steeds langer wachten op een nieuwe thuis. Daarom bieden wij hen aan als kandidaten om plaats te nemen in een gastgezin, mits de correcte afspraken en controles worden nageleefd. Meer informatie over de werking met gastgezinnen: noodasielopvanggezinnen@gmail.com. JONGERE KATTEN tussen 1 en 8 jaar oud.: KITTENS 1 jaar oud.:
Kittens.
Elk jaar vangen we vele honderden kittens op in ons asiel en bij onze pleeggezinnen. We trachten bij de plaatsing van de kittens steeds een goede match te maken tussen kitten en adoptant. Een lijst met de kittens die momenteel in ons asiel zitten vind je HIER.
Katten Dierenasiel Unco-Jerry Kempen v.z.w.
Voor algemene informatie kunt u terecht bij 0472/423.138. Klik om naar de ZooPlus webshop te gaan. Bestellen via deze link op de afbeelding hierboven te klikken is ten voordele van ons asiel. Er is steeds een overrompeling van poezen in het asiel!

Contacteer ons