Zoeken naar dierenopvang friesland

dierenopvang friesland
Friesland Kattenpension.
Kijk voor informatie op de betreffende website. Enkele voorbeelden in Friesland.: Drachten en omstreken. Kattenpension Nij Beets, Website. Prijs: 7.25 euro. Tijden: 900: 1800, op afspraak. Dieren: Kat, knaag. Plaats: Nij Beets, Plattegrond. Beoordelingen plaatsen en lezen. Kattenpension En Vacances, Website. Prijs: 7.45 8.95 euro. Tijden: 900-1000, 1500-1700, 1900-2000, Zo gesl. Plaats: Rottevalle, Plattegrond. Beoordelingen plaatsen en lezen. Voor een kattenpension in Drachten en omstreken. Heerenveen en omstreken. Poezenpension Luxor, Website. Prijs: 10.50 euro. Tijden: 900-1630, 1930-2100, op afspraak. Plaats: Jubbega, Plattegrond. Beoordelingen plaatsen en lezen. Kattenpension de Lapjeskat, Website. Prijs: 8.50 euro. Tijden: 900-1000, 1500-1700, 1900-2000, Zo gesl. Plaats: Spanga, Plattegrond. Beoordelingen plaatsen en lezen. Voor een kattenpension in Heerenveen en omstreken. Leeuwarden en omstreken. Kattenopvang Bastet, Wesbite. Prijs: 5 euro. Tijden: op afspraak. Plaats: Munnekezijl, Plattegrond. Beoordelingen plaatsen en lezen. Dierenopvang de Wissel, Wesbite.
prince2 foundation
Dierenopvang t Heerveld.
Bestuur van de opvang. Dierenopvang t Heerveld. Dierenopvang t Heerveld is het asiel van de gemeente Heerenveen. Binnen deze gemeente vangt zij de katten en konijnen op die zonder eigenaar worden aangetroffen. Uiteraard werkt de dierenopvang samen met de dierenambulance, dierenpolitie en Amivedi.
lijstenmakers
Dierenasiel Adventure nu officiële opvangplek voor zwerfdieren Noordoost-Friesland! Nieuws Stichting Dierenlot met eigen dierenambulances.
Als het echt niet anders kan, rijdt de ambulance overdag ook om zwervers. naar het asiel te brengen. Maar het liefst hebben we dat de vinder het dier zelf even brengt, vertelt Hageman. Dierenpension en dierenasiel Adventure is met een bebouwd vloeroppervlak van tweeduizend vierkante meter één van de grootste opvangcentra in Friesland.
dart winkel
Dierenwelzijnscentrum Adventure.
Ongeacht de periode die uw dier bij ons verblijft, doen wij ons uiterste best om uw huisdier een geweldige tijd te geven. Alle beestjes helpen KOOTSTERTILLE Adventure is een dierenpension en asiel in Kootstertille dat eind dit jaar vijf jaar bestaat.
mobile pocket klantenkaarten
Dierenasiel Zwolle. Dierenasiel Zwolle.
Op jaarbasis gaat het om zon 900 dieren. Door het grote kattenoverschot in Nederland, en dus ook in Zwolle en Gemeenten Wijhe-Olst-Raalte, Dalfsen, Ommen en Hardenberg wordt het grootste gedeelte van de katten als gevonden dier binnen gebracht op het asiel.
Stichting Dierenasiels en Internet.
Hondenoppas Hurdegaryp.
In een mooie omgeving in Friesland met ruimte en vrije beweging kunnen wij uw hond of honden een onderkomen bieden voor een korte of langere periode. Wat de hondenoppas Hurdegaryp zo bijzonder maakt, is de ervaring en kennis met honden.
FELIDA.
De start van FELIDA. FELIDA Big Cat Centre is ons opvangcentrum voor grote katachtigen in Nijeberkoop, Friesland. Eind 2013 nam VIER VOETERS het destijds noodlijdende opvangcentrum, Pantera, over. VIER VOETERS vergrootte de verblijven, zorgde voor drainage, toereikende voeding, medische zorg en verrijking.

Contacteer ons