Op zoek naar Asiel vogel?

Asiel vogel
Index.
De oorzaken van opname zijn van uiteenlopende aard: slachtoffers van hoogspanningskabels en verkeer, jachtmisbruiken, botulisme en andere vergiftigingen, uit het nest gevallen jongen of geroofde nestjongen, stookolieslachtoffers, in beslag genomen vogels op basis van de wet op de vogelbescherming enz.
general
Pets.be.
Sinds 2002 maken we mensen in België en Nederland gelukkig door hen bewust te maken van de onvoorwaardelijke liefde die dierenasiel honden en katten brengen. Rico Duitse Herder. RINGO x Parson/. SENIORDOGRESCUE BELGIUM VZW/ASBL. Zora mix Mechelaar. Dierenasiel Unco-Jerry VZW Katten.
leemanskredieten.be
Adopteer.be.
Uw asiel aanmelden? Je kan makkelijk deelnemen. Steun GRATIS uw favoriet goed doel! 5% van uw aankoopbedrag wordt gedoneerd. Ontdek snel ons ruim gamma dierenvoeding benodigdheden. GA NAAR WEBSHOP. IK ZOEK EEN. Ik zoek een Maakt niet uit. Ras Maakt niet uit.
ipvanish uk
Zoek Asieldier Vogels Ikzoekbaas.
ikzoekbaas Zoek een dier. Home Zoek een dier Vogels. Zoek in jouw buurt. Toon 15 dieren. 15 resultaten voor vogels Verfijn resultaten. Sorteer op Willekeurig. Plaatsingsdatum nieuw, aflopend. Plaatsingsdatum langstzittend, aflopend. Ik heb baas. Ik heb baas. Ik heb baas.
Ranks
Dierenasiel Genk.
Niet alle dieren zijn terug te vinden op de site, indien u interesse heeft in het adopteren van een hond, komt u best eens kijken in het asiel zelf. Katten Hier vindt u een overzicht van de katten die u kunt vinden in ons asiel.
Home.
Bezoek het VOC. Opvangcentrum voor vogels en wilde dieren Brasschaat Kapellen. Welkom bij het VOC Brasschaat-Kapellen. Als Opvangcentrum voor Vogels en Wilde Dieren staan wij in voor de opvang en revalidatie van wilde dieren in nood.help ons helpen. Nieuws van onze facebookpagina. Opvangcentrum voor Vogels en Wilde Dieren Brasschaat.
VZW Nally's' Papegaaienopvang.
Home.
Het opvangcentrum voor. vogels en wilde dieren van. Malderen te overleven! Een van de grootste bekommernissen van onze raad van bestuur is om een gezonde financiële situatie te blijven behouden. Met heel veel inspanning van onze medewerkers en vrijwilligers en dankzij uw financiële steun hebben we het jaar 2016 in evenwicht kunnen houden.

Contacteer ons